čtvrtek 23. srpna 2012

Nahota na Facebooku


Ať se kouknu na jakýkoliv profil někoho na facebooku ve věku od 14 – 30 tak vidím většinou ty samé profilové fotky a to polonahé osoby ve slunečních brýlích s našpulenou pusou. Děvčata se fotí v podprsenkách a kluci v trenkách, ukazují pyšně svaly a břicho, holky zase rádi vyšpulí ňadra. Většinou jsou fotky všude dost podobné.
Né, že by mně to tak moc vadilo, ať si dá každý na svůj profil co chce, klidně i nahý zadek. Jen si pokládám otázku proč by se člověk měl takhle polonahej vystavovat? Někdy mi příjde, že to jsou takové obrovské soutěže popularity. Nahrajete si novou profilovku a 10 lidí Vám hned napíše rychlou úpravu s komentářem – Jéé ty jsi ňuňu, jíí, to je sladoudký, atd, atd
Jo ještě takový menší poznatek nejlepší je mít značkové opasky, nebo trenýrky, brýle atd. Zajímalo by mně jestli to co mají na sobě je opravdu originál nebo ne J Všude musí být vidět značka. Všechny ty profili a nejen na Facebooku jsou ve směs to samé. Polonazí lidi, vystavující se v koupelně či umývárce někde ve škole, v obchoďáku u zrcadla se značkovým módním doplňkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat